Info

“JEUGDTHEATERGROEP DEBUTEERT MET GEESTIGE PERSIFLAGE OP ‘WACHTEN OP GODOT’ “
De twee makers hebben “een sterke chemie” en een muzikaal intermezzo is “zo tijdloos dat de aanwezige vijf-tot-zesjarigen massaal beginnen te pogoën” en we krijgen een “geestige opeenvolging van scènes” en ook nog “veel achtervolgingen door het ingenieuze decor”
Lees de recensie anders helemaal:
https://www.theaterkrant.nl/recensie/het-kado/als-het-ware/

& nog een fijne reactie op KIDSPROOF:
https://www.kidsproof.nl/Amsterdam/blog/waarom-het-kado-echt-een-aanrader-is/ 

We zien een hal. Met een lift, een trap, een klok, met deuren en heel veel brievenbussen. We zien Estel en Vladi, zus en broer. Ze wachten op een kado. Het KADO. Het zou hier bezorgd moeten worden, dus wachten ze ook hier. Of in ieder geval omstebeurt, want anders missen ze het.
Wat het kado is, weten ze niet, maar ze weten ZEKER dat ze het willen hebben. Dus ze wachten… Maar hoe doe je dat nou, wachten? En kan het niet wat sneller? Terwijl er keihard gewacht wordt, neemt de fantasie je flink op sleeptouw en begint de verrassende reis die je niet kón verwachten…

Het Kado – als het ware is een spannende toneeltrip met fysiek spel in een inventief decor. Er wordt gespeeld met verwachtingen en getoverd met de tijd in deze ode aan het wachten. Vrij geïnspireerd op de klassieker Wachten op Godot (1952) van Beckett en geschikt voor een ongeduldig publiek vanaf 6 jaar. Dit is de eerste voorstelling van het nieuwe theatergezelschap Als Het Ware van theatermakers Marianne Kuijper en Job Raaijmakers. Om het jaar produceren zij een eigenzinnige familievoorstelling waarin gespeeld wordt met de waarheid (als het ware). Prikkelende maatschappelijke onderwerpen worden vertaald naar een absurd-filosofische verhaal; complexe thema’s omgetoverd in toegankelijk theater.

Foto: Kamerich & Budwilowitz
Foto: Kamerich & Budwilowitz
Foto: Kamerich & Budwilowitz
Foto: Kamerich & Budwilowitz

Op de hoogte blijven? mail ‘nieuwsbrief’ naar info@@theateralshetware.nl

Speelt oktober 2022 tm januari 2023 in het hele land.

meer informatie: theateralshetware.nl
Regie: Martin Hofstra
Vormgeving: Hester Jolink
Concept & Spel: Marianne Kuijper en Job Raaijmakers
Audio & Licht Techniek: Tom Brinkkemper
Verkoop: Berbee en Jansen 
Zakelijke leiding & PR: Bureau Tamtam

Marianne Kuijper en Job Raaijmakers ALS HET WARE

 

Jaar

2022 en 2023